Afspraak maken - Bel Ons

Kwaliteit

De titel "mondhygiënist" is een wettelijk beschermde titel. Alleen diegenen die een HBO-diploma "mondhygiënist" bezitten, mogen deze titel voeren. Ik ben lid van de Nederlands Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygienisten (KRM)

Pagina Foto

Aagje van den Heuvel

Mijn naam is Aagje van den Heuvel en ik ben in 2003 afgestudeerd als mondhygiëniste te Nijmegen. Na mijn opleiding hebben mijn man en ik ervoor gekozen om te gaan werken en reizen in Australië. In Australië heb ik als mondhygiëniste stage gelopen bij de Dental University of Melbourne en heb ik meegedraaid in het Dental Hospital te Melbourne. Ik heb gewerkt als mondhygiëniste voor de overheid in Darwin, waar ik werd uitgezonden naar diverse Aboriginal communities om samen met een andere mondhygiëniste poetsprojecten voor kinderen op te zetten en ik heb bij een tandartsenpraktijk gewerkt in Tweed Heads. 

Eenmaal terug in Nederland heb ik eerst in loondienst bij een tandartspraktijk en een vrijgevestigde mondhygiëniste praktijk gewerkt. Vanaf 2007 ben ik gaan waarnemen bij tandartspraktijken, vrijgevestigde mondhygiëniste praktijken en in het ziekhuis op de afdeling Kaakchirurgie te Amersfoort en Harderwijk. 

In 2009 heb ik mijn eigen praktijk aan de Parelhoenstraat geopend, daar werk ik nu met heel veel plezier.